Ajankohtaista

Nuoperiin harjoitteluun


Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja sen tallentamisesta? Opiskeletko Turun yliopistossa Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksessa ja olet jo tehnyt kenttätyöopinnot? Nuoperissa on tarjolla kolmen kuukauden harjoittelupaikka ehkä juuri sinulle.

Harjoittelijana pääset mukaan Nuoperin 20-vuotisjuhlan humuun. Vuoden päätapahtumana on 14.9. Turussa pidettävä seminaari, jonka käytännön järjestelyihin kaivataan apua. Siksi harjoittelun ajankohta on sopimuksen mukaan kevään ja syksyn 2022 aikana, mutta kuitenkin niin, että syyskuu sisältyy harjoitteluaikaan.

Toisina tehtävinä digitoit Nuoperiin lahjoitettua asiakirja-aineistoa työpisteelläsi Turun kaupunginarkistossa sijaitsevassa Nuorisoperinteen keskusarkistossa, avustat Minnaa ja Terhiä muissa meneillään olevissa projekteissa ja osallistut Nuoperin kokouksiin ja tapahtumiin. Harjoittelijana voit myös vaikuttaa työtehtäviisi vaikkapa nuorisotyöaiheista opinnäytetyötä ajatellen, ja esimerkiksi haastattelujen teko on mahdollista.

Sinulta edellytetään kenttätyöopintoja, kiinnostusta nuorisotyöhön ja Nuoperin toimintaan sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Digitointiin opastetaan työn alkaessa.

Harjoittelun kesto ja ajankohta: 3 kk sopimuksen mukaan, kevät ja syksy 2022

Työn luonne: kokoaikatyö

Palkka: 1300 e/kk

HAKUAIKA PÄÄTTYY 31.3.2022.

Lähetä harjoitteluhakemuksesi Turun yliopiston sähköisellä hakulomakkeella ja liitä siihen myös CV. Hakuilmoitus lomakkeineen osoitteessa: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat

Huom! Avointen tehtävien lista näkyy vain Turun yliopiston verkkoon kuuluvilta tietokoneilta tai VPN:ää käyttämällä. Listaa ei voi lukea esim. kännykällä tai kotikoneelta.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa Nuoperin Terhi, terhi.lehtonen(at)utu.fi, 040 684 5382.


Takaisin